Град: Априлци
Дати: 6 Февруари - 30 Юни 2012
Цена: 80 лв.
Посещения:

Предложение от Къща за гости "Планинско утро":

Къща Планинско утро, Априлци разполага с леглова база от 6 места.

Къща за гости "Планинско утро" се намира в курортния град Априлци, на около 180 км. от София, в подножието на връх Ботев. 

Къщата разполага с две спални, хол с напълно обзаведен кухненски бокс, баня и тоалетна. В хола има диван, който може да се разгъва в случай на нужда. Допълнително могат да се ползват две единични легла, когато това е необходимо. Капацитетът на е максимум 8 легла. 

Също така предлагаме на своите гости панорамна, покрита тераса с невероятна гледка към Стара планина, на която има барбекю, маса и пейки за Вашите летни вечери на открито. Точно пред терасата има и зелена полянка, на която могат даиграят децата Ви. 

В град Априлци има разнообразни заведения за хранене-ресторант, пицария, механа, кафенета, басейни както и хранителни магазини, пощенски клонове, болница, ски писта и аптеки, от които нашите гости могат да се възползват. 

В близост се намират градовете Троян, Габрово и Севлиево. Гостите ни могат да посетят Троянския манастир, Батошевския манастир, Природо-Научния музей в с. Черни Осъм, както и етнографския музей Етъра. Има и ежедневна автобусна линия София-Априлци и обратно. 

В Априлци се намира и изходната точка на еко-пътека "Видимско пръскало", откъдето започва изкачването за връх Ботев, резервата "Северен Джемдем", хижа "Тъжа" и "Видимското пръскало". 

Тук природата Ви омайва с девствената си красота, кристално чистия въздух, спокойствието и тишината. През горещите летни дни има възможност за пикници.

Ако искате да се събудите от песента на птиците, докоснати от слънчев лъч и упоени от планински въздух,ако искате да се разходите във вечнозелени борови гори или да отморите край нежно шептяща, планинска река, тук е Вашето място. Тук ще намерите животворната сила на Балкана и ще се заредите с енергия. 

Заповядайте при нас!