Град: Пампорово
Дати: 11 Септември - 1 Октомври 2012
Уеб сайт: Вила Елица
Цена: 150 лв.
Посещения:

Предложение от Вила Елица:

НАМИРАМЕ СЕ В СЪРЦЕТО НА РОДОПИТЕ.

НАШАТА ВИЛА...
СЪСТОИ СЕ ОТ САМОСТОЯТЕЛЕНА И БОГАТО ОЗЕЛЕНЕНА ЗОНА И 3–ЕТАЖНА УЮТНА СГРАДА С КАМИНА, 3 ДВОЙНИ СТАИ, ВСЯКА ОТ КОИТО СЪС САНИТАРЕН ВЪЗЕЛ И НЕПРИНУДЕНА ОБСТАНОВКА, ПАРКИНГ.
МЯСТОТО Е ПОДХОДЯЩО ЗА МАЛКИ ПРИЯТЕЛСКИ КОМПАНИИ И СЕМЕЙНИ ПРАЗНЕНСТВА; НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ГОСТИТЕ Е СЪВРЕМЕННО ОБЗАВЕДЕНА КУХНЯ С ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ УДОБСТВА, ХОЛ И ТРАПЕЗАРИЯ ЗА ПРАЗНЕНСТВА.

ЕДНО НЕОБИКНОВЕНО ПРЕЖИВЯВАНЕ, СЪЧЕТАНО С БЛАГОПРИЯТНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА АТМОСФЕРАТА...
ДЕНЕМ ПОЧИВКАТА Е СРЕД ПРИРОДАТА, А НОЩЕМ МОЖЕ ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА УНИКАЛНА ТИШИНА, НАРУШЕНА САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ НЕВЕРОЯТНИТЕ ЗВУЦИ И ПРИПЯВАНИЯТА НА РЕДКИ ПТИЦИ И ЖИВОТНИ, КОИТО СЪЗДАВАТ УСЕЩАНЕ ЗА НЕПРИКОСНОВЕНОСТ И ОТКЪСНАТОСТ ОТ ЧОВЕШКОТО ПРИСЪСТВИЕ.
ГЛЕДКАТА ОТ ТЕРАСИТЕ Е НЕОПИСУЕМА И НЕОБЯТНА. А ВЪЗДУХЪТ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СВЕЖ, ЧИСТ И АРОМАТЕН. КАЗВАТ, ЧЕ ПРИРОДНИТЕ ОСОБЕНОСТИ НА МЕСТНОСТТА ДОПРИНАСЯТ ЗА БЛАГОПРИЯТНОТО ВЛИЯНИЕ В/У СЪСТОЯНИЕТО НА ХОРА С ПРОБЛЕМИ ОТ БРОНХИАЛЕН ИЛИ АСМАТИЧЕН Х-Р.
ТОВА Е ОТ НАС , А ОСТАНАЛОТО НА МЯСТО ТУК В НАШЕТО ПРИЯТНО КЪТЧЕ ЗА ОТДИХ, КЪДЕТО САМО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ И ПОЧУВСТВАТЕ НЕПОВТОРИМОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ, А СЛЕД ТОВА И ДА УСЕТИТЕ ЕНРГИЯТА И ЖИЗНЕНОСТТА, ВЪЗДЕЙСТИВЕТО ОТ ЕДНО БЯГСТВО ОТ ЗАБЪРЗАНОТО И МОНОТОННО ЕЖЕДНЕВИЕ
Вила Елица-цени -150лв. Капацитет - 9 човека.